Πόθεν … Αίσχος ……… για το … 2006.

Καταθέσεις.
Ο κ. Γ. Βουλγαράκης με 2.25 εκ. ευρώ, ο κ. Μ. Έβερτ έχει καταθέσεις ύψους 1.5 εκ. δολαρίων.

Ακίνητα.
Πρώτος είναι ο κ. Βουλγαράκης και σε ακίνητα και δηλώνει 50 σπίτια, οικόπεδα και βοσκότοπους με 2ο τον κ. Γ. Βλάχο και τρίτο τον κ. Αρ. Παυλίδη και οι τρεις της Νέας Δημοκρατίας.

Πρωθυπουργός.  [αραχτά … και …].
Ο κ. Κώστας Καραμανλής, δηλώνει συνολικό εισόδημα 121.058,98 ευρώ. Εκποίησε ομόλογα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ύψους 142.417,57 δολαρίων και μετοχικά της "Μέρι Λιντς", ύψους 36.814 ευρώ.
Διαθέτει επίσης ένα σπίτι στη Φιλοθέη, 222 τ.μ., δύο ακίνητα σε Θεσσαλονίκη, δύο στη Κύθνο, 9 στην Αθήνα, 3 στις Σέρρες και ένα στη Μύκονο.
Το σπίτι της Μυκόνου, το μεταβίβασε η μητέρα του Αλίκη, ενώ κληρονόμησε και το σπίτι του πατέρα του, Αλέκου, στη Φιλοθέη.
Ο πρωθυπουργός έχει δώσει με γονική παροχή την υψηλή κυριότητα του σπιτιού στη Ραφήνα στα δύο παιδιά του.
Σε καταθέσεις έχει 146.015,39 δολάρια και 93.466 ευρώ από κοινού με τη μητέρα του Αλίκη και 22.133,11 με τη σύζυγό του Νατάσσα. Έχει επίσης σε καταθέσεις 47.629,38 ευρώ, 7.379 δολάρια και 524.75 λίρες Αγγλίας.
Από κοινού με τη σύζυγό του έχει ένα αυτοκίνητο και ένα φουσκωτό σκάφος.

Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. [καλά εσύ …… νωρίς].
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, και η σύζυγός του Άντα δηλώνουν συνολικό εισόδημα 125.668,63 ευρώ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου από κοινού με τη σύζυγό του έχουν ένα ακίνητο στη Νέα Ερυθραία 365 τ.μ.
Η σύζυγός του έχει επίσης ένα διαμέρισμα και ένα ακίνητο στην Πάτρα. Η κ. Παπανδρέου δηλώνει αμοιβαία κεφάλαια στην "Άλφα Μπανκ", αξίας 228.000 ευρώ.
Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσεις συνολικού ύψους 25.995 ευρώ στην Εθνική και στην Άλφα και η σύζυγός του 19.562 ευρώ στην Εμπορική Τράπεζα.
Διαθέτουν τέλος δύο αυτοκίνητα 1.985 και 1400 κυβικά.

Η ["φτωχή"] Αριστερά. [συμπάθεια].
Η Αλέκα Παπαρήγα δηλώνει εισόδημα από βουλευτική αποζημίωση 83.266,26 ευρώ και από σύνταξη 24.126,06 ευρώ. Έχει ένα διαμέρισμα 90 τ.μ. στην Αθήνα και καταθέσεις 530 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.

Η ["νέα"] Αριστερά. [συμπάθεια].
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, δηλώνει εισόδημα 169.784,26 ευρώ. Από αυτά ενίσχυσε το κόμμα με 21.000 ευρώ, ενώ έκανε δωρεά 5.000 ευρώ στο Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης.
Διαθέτει ποσοστό ένα δωδέκατο σε ξενοδοχείο της Τήνου, το 50% αγροκτήματος στην Τήνο, ένα σπίτι στην Πεντέλη, 2 σπίτια στα Χανιά, ένα σπίτι στην Αθήνα, ένα στο Ηράκλειο, ένα στις Βρυξέλλες και ένα οικόπεδο εξ ολοκλήρου στα Χανιά και άλλα δυο οικόπεδα επίσης στα Χανιά με ποσοστό 50%.
Έχει 7.250 μετοχές σε 8 εταιρίες και διαθέτει 3 αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα (1400κ.ε.) το δώρισε στο σωματείο ρακοσυλλεκτών "ο Ερμής".

ΛΑΟΣ [όνομα και πράγμα!!!].
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δηλώνει εισόδημα 92.733,06 ευρώ, έχει καταθέσεις 5.500 ευρώ και 5.000 λίρες Αγγλίας και η σύζυγός του 18.000 ευρώ.
Διαθέτει 12 σπίτια σε Καλλιθέα, Αθήνα, Μεγαλόπολη, Κορωπί, Λιβανάτες Φθιώτιδας, πάρκινγκ και αποθήκες.
Επίσης, ένα οικόπεδο στο Π. Φάληρο, 2 καταστήματα στην Καλλιθέα, 6 βοσκότοπους σε Κηφισιά, Σοφικό, Μεγαλόπολη.  Η σύζυγός του διαθέτει 2 σπίτια σε Μάτι και Λιτόχωρο και πέντε βοσκότοπους στο Λιτόχωρο.
Ακόμη, έχει από ένα αυτοκίνητο με τη σύζυγό του.

Σκαφάτοι Βουλευτές.  [γιατί μου θυμίζει … τη "σκάφη" και οχι το σκάφος;;; Μάλλον ζηλεύω, ο άτιμος].
Οι εραστές των σκαφών είναι ο κ. Βουλγαράκης με 2 σκάφη και από ένα  ο κ. Πάνος Καμμένος, ο κ. Ν. Αλευράς, ο κ. Γ. Ανωμερίτης, ο κ. Αν. Παπαληγούρας, η κα. Σακοράφα και ο κ. Δένδιας.

Νησάκια. [το … υποκοριστικό … μου αρέσει].
Η κα. Φάνη Πετραλιά είναι ιδιοκτήτρια βραχονησίδας και ο κ. Σπ. Λιβανός διαθέτει νησίδα στη Λευκάδα.

Υπουργοί που βγάζουν λιγότερα από τις συζύγους τους.  [άραγε γιατί εργάζονται ;;;;;;;;; Αράξτε ΡΕ, σαν τον "πρώτο" σας. Πίτσες, dvd, κλπ].
Ενδιαφέρον έχει ο κατάλογος με εκείνους του βουλευτές που δηλώνουν χαμηλότερα εισοδήματα από τις συζύγους τους. Έτσι, στην κορυφή βρίσκεται ο κ. Θ. Ρουσόπουλος που δηλώνει 93.084 ευρώ, ενώ η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα δηλώνει 393.750 ευρώ. Περισσότερα χρήματα δηλώνει και η σύζυγος του Γιώργου Αλογοσκούφη, καθώς και η σύζυγος του Γιώργου Βουλγαράκη, Αικατερίνη Πελέκη.

Και ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας. [όταν … γίνονται πρόεδροι … τους κάνουμε … σοφούς].
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δηλώνει εισόδημα 283.694,79 ευρώ και η σύζυγός του 32.528,96, σύνολο 316.223,75. Έχει στην κατοχή του 2 ακίνητα στην Αθήνα και τρεις οικίες στα Γιάννενα, ενώ η σύζυγός του διαθέτει ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Ψυχικό και ένα κατάστημα στην Αθήνα. Δεν διαθέτει κανένα χαρτοφυλάκιο και οι καταθέσεις του ανέρχονται στις 130.005 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα. Έχει στην κατοχή του δύο αυτοκίνητα 2000 κβ και 1800 κβ.

Advertisements
This entry was posted in Πολιτικοί/ή. Bookmark the permalink.

4 Responses to Πόθεν … Αίσχος ……… για το … 2006.

 1. Ο/Η fifi λέει:

  Το Πόθεν … Αίσχος ……… δεν με ενδιαφερει γιατι οπως λες ειναι Αισχος ,αλλα το καλυτερο ειναι το τελευταιο  [όταν γίνονται πρόεδροι … τους κάνουμε … σοφούς].

 2. Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΑ λέει:

  καπου το διαβασα…."μας ειπαν για το εσχες,μα οχι το ποθεν"
  τελικα καταλαβα τι πρεπει να κανω για να αποκτησω καταθεσεις,σκαφες,καλυβακια και νησακια…..
  ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΤΟΝ ΛΑΟ……

 3. Ο/Η yannidakis λέει:

  με ολο το θαρρος και το σεβασμο και εντελως καλοπροεραιτα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω με την καταχωρηση σου.
  Δε βρισκω το λογο να αναδημοσιευουμε απο εδω ηδη δημοσιευμενα προσωπικα στοιχεια πολιτων της χωρας.
  Αν πρεπει να σχολιασω τις περιουσιες τους κ τα εισοδηματα τους θα συμφωνησω με ολους πως αμοιβονται υπερογκα κ προκλητικα.
  Αλλα μηπως περιμενε κανεις να πληρωνονται με 1500€; Θα το θεωρουσε δικαιο και φυσιολογικο;
  Οχι βεβαια..
  Το μονο που ελπιζουμε και ευχομαστε ειναι, να προερχονται απο νομιμες δραστηριοτητες κλπ. και να εχουν υγεια οι ανθρωποι να τα χαιρονται.

 4. Ο/Η black-Martini λέει:

  συγνωμη τωρα. ο.κ. τα εχουν δεν ξερω και γω απο που…..αναρωτιεμαι ομως αν πληρωνουν φορους για ολα αυτα οπως πληρωνει ο κοινος λαος! αναρωτιεμαι……οι φοροι εδω ειναι παλι για τους μη εχοντες;;;;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s