Στίχοι στον Windows Media Player – Facebook – IE 8.

Δείτε τους στίχους τραγουδιών στον Windows Media Player.
Τα plug-ins σας επιτρέπουν να διευρύνετε τις δυνατότητες προγραμμάτων, όπως, για παράδειγμα, του Windows Media Player. Η Μicrosoft κυκλοφόρησε ένα ιδιαίτερα πρακτικό δωρεάν plug-in για τον player της, που θα εκτιμήσουν οι φίλοι της μουσικής, καθώς τους επιτρέψει να βλέπουν τους στίχους του τραγουδιού που παίζει ο player. [Ψυχικό;;;].

Facebook Connect: Ένας λογαριασμός για πολλά sites.
Το γνωστό Facebook φαίνεται πως ως ένα βαθμό επιχειρεί να αντιγράψει το σύστημα ταυτοποίησης χρηστών Passport της Microsoft [!!!].  Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δελτίο τύπου του Facebook, το site θα χρησιμοποιεί ένα μηχανισμό με την ονομασία Facebook Connect που θα επιτρέπει στα μέλη της υπηρεσίας να χρησιμοποιούν το προφίλ τους και σε άλλα websites.  [Κι εσείς μωρέ;;;  Τέτοια … κάνετε και λέτε … και παίρνει – κι άλλο – θάρρος η "μαμά" Microsoft. Θα μας γδάρει!!!].

Μέσα στο 2008 ο IE 8.
Δια στόματος Bill Veghte, Senior Vice President Υπηρεσιών Online και των Windows, κατά την διάρκεια του Financial Analyst Meeting της  Microsoft, ήρθε η επιβεβαίωση πως ο Internet Explorer 8 πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2008. Αν και η Microsoft για την ώρα έχει αποφύγει να δηλώσει ημερομηνία κυκλοφορίας, σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρείας είναι ήδη προγραμματισμένη η δεύτερη public beta για τον Αύγουστο.  [άντε να δούμε πότε θα φτάσεις τον FireFox – ίσως ποτέ].

Πηγή: PC-MAG, Ιούλιος-Αύγουστος 2008.

Advertisements
This entry was posted in Τεχνολογία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s